Diplomatbudding
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Fløde Indsendt : Red : |
|
|
Mælken koges. Æggeblommer og sukker røres. Mælken legeres med æggesnapsen. Den kogende mælk dryppes i under omrøring. Cremen hældes tilbage i gryden og varmes et øjeblik, men den må ikke koge. Husblas og vanillelsukke smeltes i den varme creme, der afkøles.
Frugterne skæres i småstykker. Makronerne knuses og stænkes med vin. Når cremen begynder at blive jævn, blandes flødeskummet forsigtigt i. I en oliesmurt form lægges lagvis budding, frugt og makroner. Første og sidste lag skal være budding, og fyldet må ikke nå ud til kanten, fordi buddingen, når den vendes, skal skjule sit indhold. |
|
Opskriften er vist 13568 gange,
og udskrevet 205 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Jørgen Olsen fra Rudkøbing - 2008-08-17 15:11:17 Kære Hejne. Kan du ikke fortælle lidt nærmere om, hvilken former for grønt du pryder buddingen med. Lækkerbisken-hilsner. Jørgen Olsen, Rudkøbing hejne - 2005-01-01 01:01:01 Vi har fået den som fromage, med en jordbær gele i bunden af en foliebakke, som så ligger øverst når den vendes ud, pyntet med flødeskum og chokoladestykker, samt lidt grønt. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne