Mongolsk gryde
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød Oprindelsesland : Kina Indsendt : Red : |
|
|
Alle ingredienser, der kan skæres i, skæres i tændstikker, dvs. 5 cm x 0,3 cm x 0,3 cm, svarende til størrelsen af en bønnespire. Det er vigtigt at de opgivne mål overholdes, ellers bliver retten for grov (og stegetiderne holder ikke).
Kødet blandes med mel og krydderiblandingen og henstår evt. et par timer i et køleskab. Kødet svitses sammen med baconen i hed olie i 5 min., tages op og lægges på en tallerken. Alle grøntsager svitses i den samme olie i 5 min. 2 dl vand og citronsaft hældes ved og låget lægges på. Dampes i 5 min. Kød og piskefløde hældes i og retten er klar til servering. Tips: Snittearbejdet kan forekomme voldsomt, men det har stor betydning for denne ret at grøntsagerne er håndskårne og ikke revet på et rivejern. Det er bla. de skarpe snitflader og det at grøntsagerne knap er kogt møre, der giver retten karakter. |
|
Opskriften er vist 15606 gange,
og udskrevet 185 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2016-06-08 08:55:08 Lad vær´ med at lave den den smager ikke så godt mine børn brød sig ikke om den og heller ikke min mand var fan... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne