Citronbudding 02
Hovedingrediens : Citrusfrugt - Citron Indsendt : Red : |
|
|
Læg husblasen, ét blad ad gangen, i koldt vand. Lad dem stå i ca 10 min og tryk dem derefter fri for vand.
Del æggene. Kom blommerne i en kasserolle og hviderne i en stor skål. Hæld sukker og mælk i kasserollen og lad det hele simre under stadig piskning til det bliver tykt. Cremen må ikke koge, den skiller let, lad den blot simre, til den lige når kogepunktet. Kom husblasen i den varme creme, og rør rundt til den er smeltet. Lad cremen køle men rør i den en gang imellem. Pisk hviderne til hårdt skum. Pisk også fløden så den bliver godt stiv. Bland herefter cremen med citronskal, citronsaft samt flødeskum og vend til sidst de piskede æggehvider i. Hæld massen op i én stor skål eller 6 mindre portionsskåle. Lad den stå koldt i mindst 4 timer. |
|
Opskriften er vist 11985 gange,
og udskrevet 240 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne