Pizza 04
Oprindelsesland : Italien Indsendt af : Anders hj Indsendt : Red : |
|
|
Opløs gæren i vandet og tilsæt olie og salt
tilsæt melet og ælt dejen godt og grundigt igennem
læg dejen i en oliesmurt skål og dæk skålen med plastfilm Dejen skal hæve 1 time ved stuetemperatur.
Slå dejen ned og stil den til hævning i 15-24 timer i køleskabet.
Slå igen dejen ned og ælt igennem del dejen i 2 stykker og rul den ud med en kagerulle i en diameter på ca. 30-40 cm dejen skal være tynd.
Fyld: I denne rækkefølge tomatsovs (hæld alle ingredienserne i en gryde og kog ind i 20 min ved svag varme) ost skinke evt. annanas eller hvad man har lyst til det er vigtigt at pizzaen ikke bliver overlæsset med fyld da den ikke hæver rigtigt i ovnen. Bag pizzaen på alt hvad ovnen kan min 275 grader midt i ovnen. pizzaen er færdig når den er gylden i skorpen og bunden virker fast. Tag pizzaen ud og drys et par knips oregano henover. Tips: Det bedste resultat er at bage pizzaen på en bagesten fx IL FORNO |
|
Opskriften er vist 13069 gange,
og udskrevet 263 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne