Vietnamisk Oksekødsgryde

Vietnamisk Oksekødsgryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Oksestrimler

Fedtfattig opskrift

Oprindelsesland : Vietnam

VietnamIndsendt af : Louise

Indsendt :     
Vietnamisk Oksekødsgryde, billede 4 Vietnamisk Oksekødsgryde, billede 1 Vietnamisk Oksekødsgryde, billede 2 Vietnamisk Oksekødsgryde, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
3 forårsløg
2 fedhvidløg
1 stilkcitrongræs
0.5 spsk.olie
300 g.oksekød i tynde strimler
3 dl.vand
4 spsk.sojasauce
1 spsk.fishsauce
1 tsk.chili
1 spsk.sukker
 
 Pynt:
 Frisk koriander
 
Opskrift:
Snit forårsløg og hvidløg. Svits løg, hvidløg og hakket citrongræs i olien i ca. 1 min. Tilsæt kødet og svits det med. Tilsæt vand, soya, fishsauce, hakket chili og sukker. Lad retten snurre under låg ca. 40 min. Smag til. Pynt retten med masser af frisk koriander.

Tips:

Denne ret er en fedtfattig opskrift og indeholder 430 kcal pr. person. Kan serveres med ris, helst naturris (beregn 40 g pr. person) eller server den uden ris men supplér med en masse friske grøntsager (peberfrugt, squash, aubergine). Den er super lækker!!





karakterer:
Opskriften er vist 68150 gange,
og udskrevet 1588 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (60 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2014-08-02 20:46:55
Tilsæt 3 kaffir limeblade samtidig med chili og smag slutteligt til med limesaft. Server med ris til samt stegte champignon og forårsløg.

  -   2011-06-07 12:24:20
Det er rigtig godt med hakkede peanuts på kødet og en sød chilisauce på risene. :-) god opskrift.

  -   2005-01-01 01:01:01
meget go og nem at lave