Vietnamisk Oksekødsgryde
Hovedingrediens : Oksekød - Oksestrimler Fedtfattig opskrift Oprindelsesland : Vietnam Indsendt af : Louise Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Snit forårsløg og hvidløg. Svits løg, hvidløg og hakket citrongræs i olien i ca. 1 min. Tilsæt kødet og svits det med. Tilsæt vand, soya, fishsauce, hakket chili og sukker. Lad retten snurre under låg ca. 40 min. Smag til. Pynt retten med masser af frisk koriander.
Tips: Denne ret er en fedtfattig opskrift og indeholder 430 kcal pr. person. Kan serveres med ris, helst naturris (beregn 40 g pr. person) eller server den uden ris men supplér med en masse friske grøntsager (peberfrugt, squash, aubergine). Den er super lækker!! |
|
Opskriften er vist 68148 gange,
og udskrevet 1588 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (60 stemmer) |
|
Kommentarer Pia - 2014-08-02 20:46:55 Tilsæt 3 kaffir limeblade samtidig med chili og smag slutteligt til med limesaft. Server med ris til samt stegte champignon og forårsløg. Pernille W - 2011-06-07 12:24:20 Det er rigtig godt med hakkede peanuts på kødet og en sød chilisauce på risene. :-) god opskrift. camilla 13år - 2005-01-01 01:01:01 meget go og nem at lave |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne