Spaghetti med ost og bacontern
Hovedingrediens : Svinekød - Bacon Kilde : Per K. Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kog spaghettierne som anvist på pakken.
Kort inden spaghettien er færdigkogt hældes baconternene på panden og steger ved god varme, det er ikke nødvendigt med fedtstof på panden, overskydende fedt hældes fra. Spaghettien anrettes på tallerkner, bacontern fordeles herover peber kværnes over retten. Til slut høvles parmesan over retten. Server straks. |
|
Opskriften er vist 79754 gange,
og udskrevet 3700 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (17 stemmer) |
|
Kommentarer - - 2011-01-06 13:22:22 dejlig ret men syntes den bliver bedre med fløde, bacon, revne gulerødder og hvidløg :) anonym - 2005-01-01 01:01:01 lækkert Grethe & Jørgen - 2005-01-01 01:01:01 Dejlig lækker ret, men der manglede noget....vi stegte bacon'en i lidt fløde og lidt limesaft, og vi serverede lidt rucola-salat dertil, og det blev et hit ved børnene! Prøv det! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne