Citronbudding
Hovedingrediens : Citrusfrugt - Citron Indsendt : |
|
|
Skyl citronerne, riv skallen fint og rør den sammen med fedtstof og sukker til en luftig massedej. Pres citronerne og tilsæt saften og æggeblommerne til smørblandingen.
Bland hvedemel med bagepulver og rør det i smørblandingen. Varm mælken en anelse og rør den i blandingen. Pisk æggehviderne til hårdt skum og vend dem forsigtigt i dejen. Smør en pieform og hæld citrondejen i. Stil formen i en bradepande, sæt den i ovnen og hæld varmt vand i bradepanden, så det står halvt op ad pieformens kanter. Bag citronbuddingen ved 175º i ca 40 min, til den er gylden og er stivnet i midten. Serveres med det samme. |
|
Opskriften er vist 19915 gange,
og udskrevet 286 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (5 stemmer) |
|
Kommentarer John - 2018-12-02 13:16:21 Skal der kun bruges æggehvider. Der står 4 æg...? linda - 2007-05-22 17:42:08 Jeg har aldrig hørt om bagt budding, men det lyder lækkert nok ;-) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne