Lagkagebunde uden æg 02
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt : Red : |
|
|
Bland sukker og de 2 melsorter, salt og bagepulver. Smelt smøret, hæld mælk, citronsaft og fint reven citronskal i og rør det i melblandingen.
Fyld dejen i en velsmurt springform og bag 25-30 min. ved 175-180 grader. Lad kagen stå lidt i formen inden den vendes ud til afkøling. Halver kagen og put det fyld i du ønsker |
|
Opskriften er vist 39454 gange,
og udskrevet 999 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (20 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2013-03-23 12:14:31 Hvad er tricket til, at de ikke lige falder sammen på midten i løbet af bagningen???? mads thorstensen - 2010-09-10 14:47:46 supper lækkert men når man nu gør så meget ud af bundene så kan man lave en flødeskum med hk bær og lidt vanile det er super godt Bente - 2010-05-23 14:42:40 når jeg søger på en opskrift UDEN æg, så er det fordi jeg har et barnebarn, som har æg allergi.. hun kan risikere at blive MEGET syg hvis hun får æg, så tak for opskrifter UDEN æg, det er en stor hjælp i hverdagen, hvor der findes æg i MEGET mere end man tror. Hanim - 2009-05-29 17:23:50 2dl fløde istedet for mælk gør den mere lækker og med 2æg og kanterne bliver aldrig hårde anonym - 2007-09-02 21:04:00 der er ingenbage uden æg fordel ved at Noura - 2007-03-05 21:00:50 Virkelig lækker. Lidt appelsinsaft i dejen gør den rigtig god. Danzerna - 2005-01-01 01:01:01 Alm. citronsaft man køber 'færdigt' virker også dejligt. Rikke - 2005-01-01 01:01:01 hvis man er allergisk over for æg Camilla - 2005-01-01 01:01:01 Hvad er fordelen ved at bage dem uden æg? Jeanette - 2005-01-01 01:01:01 Man kan også lave 1 eller 2 store(en hel bradepande, og så skære dem ud i ønskede størrelse, der går godt nok lidt dej til spilde, men man undgår de tit tørre og trælse kanter anonym - 2005-01-01 01:01:01 dejlig frisk med smagen af citron |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne