Ymerdressing med merian
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Ymer Indsendt : |
|
|
Det hele røres sammen og smages til. Er dressingen for tyk, tilsættes lidt mælk eller fløde. Lad dressingen trække i køleskab nogle timer før servering. Rør rundt i den lige før serveringen.
Servér fx. dressingen til en skål grøn salat blandet med ost og kogt skinke, skåret i terninger. Salaten kan serveres som frokostret. Dressingen kan også serveres til en skål blandet salat, der serveres til en kødret. |
|
Opskriften er vist 12570 gange,
og udskrevet 192 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer C. Larsen - 2007-06-22 21:33:15 smager godt, men undgå merian der smager noget bitter i "dressingen", creme fraice kan bruges i stedet, (uden piskefløde) og tilsat en anelse vand. Ellers god opskrift (u/merian) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne