Chokoladebudding 02
Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade Indsendt : Red : |
|
|
Udblød husblasen i koldt vand.
Bræk chokoladen i mindre stykker og smelt den forsigtigt i den varme kaffe.
Tilsæt mælken og brind det i kog.
Pisk æggeblommer og sukker tykt og skummende. Pisk lidt af den kogende chokolademælk i æggene og hæld det derpå tilbage i gryden. Varm cremen til kogeunktet, den må ikke koge, så skiller den. Tag gryden fra varmen, knug husblasen fri for vand og smelt den direkte i den varme creme under omrøring. Lad cremen blive kold. Pisk fløden til skum og bland forsigtigt flødeskummet i chokoladecremen, når den begynder at tykne. Hæld buddingen i en skål og stil den koldt for at stivne. Pynt med flødeskum og reven chokolade. Tips: Buddingen kan også hældes i en skyllet form og vendes ud på et fad ved serveringen. |
|
Opskriften er vist 24455 gange,
og udskrevet 447 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne