Dybstegt Struds med chevrecreme og soyawasabisauce
Hovedingrediens : Struds - Strudsefilet Indsendt : Red : |
|
|
Strudsefileterne stikkes med gaffel og lægges i marinaden 2-3 timer i køleskab.
Derefter vendes den i tempureblandingen og steges i varm soyaolie, til den er smuk gylden på alle sider. Tag den op af olien og lad den hvile et varmt sted, mens du laver resten. Nudlerne koges i rigeligt vand, dryppes af og holdes varme. Chevre, yoghurten og papaya blandes og varmes i en gryde. Pas på den ikke brænder på. Fordel saucen på 4 varme tallerkner, læg nudlerne smurt ovenpå, skær strudsen i 3-4 pæne skiver og stil dem rundt om nudlerne, dryp med lidt af marinaden og server. |
|
Opskriften er vist 8045 gange,
og udskrevet 173 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (17 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne