Dybstegt Struds med chevrecreme og soyawasabisauce

Dybstegt Struds med chevrecreme og soyawasabisauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter i gryde

Hovedingrediens : Struds - Strudsefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 x 150 g.strudsefilet
1 pk.tempuradej (kan købes i Asiatiske butikker)
4 portionerramennudler
50 g.syltet chevre
50 g.yoghurt naturel
1-2 papaya (skrællet og skåret i tern)
 
 Marinade:
1 dl.vindruekerneolie
1 spsk.soya
1 tsk.wasabi-pulver
2 spsk.sesamolie
1 spsk.mørke sesamfrø
4 dl.soyaolie til stegning
 
 
Opskrift:
Strudsefileterne stikkes med gaffel og lægges i marinaden 2-3 timer i køleskab.
Derefter vendes den i tempureblandingen og steges i varm soyaolie, til den er smuk gylden på alle sider.
Tag den op af olien og lad den hvile et varmt sted, mens du laver resten.

Nudlerne koges i rigeligt vand, dryppes af og holdes varme.
Chevre, yoghurten og papaya blandes og varmes i en gryde. Pas på den ikke brænder på.

Fordel saucen på 4 varme tallerkner, læg nudlerne smurt ovenpå, skær strudsen i 3-4 pæne skiver og stil dem rundt om nudlerne, dryp med lidt af marinaden og server.





karakterer:
Opskriften er vist 8045 gange,
og udskrevet 173 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (17 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu