Persille- og chilipesto

Persille- og chilipesto, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

SaucerRet : Saucer - Pesto

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
50 g.pinjekerner eller smuttede hakkede mandler
1 rød chili
2 fedhvidløg
1 bdt.persille
1 dl.god olivenolie
0.5 citron saft heraf
 salt
 peber
 
Opskrift:
Rist pinjekerner eller mandler tørre på en pande sammen med finthakket chili. Hak hvidløgsfedene og kom alle ingredienser i en blender. Blend til en blød puré og smag til med salt og peber.





karakterer:
Opskriften er vist 14558 gange,
og udskrevet 465 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu