Peberaioli
Oprindelsesland : Frankrig Indsendt : |
|
|
Bland æggeblommer, hvidløg, salt og vineddike og rosa peber i en skål. Hæld olien i dråbevis i begyndelsen og pisk kraftigt. Fortsæt med mere olie ad gangen, til al olien er brugt. Smag til med groft peber og pisk evt. lidt vand i, hvis saucen virker for tyk. Velegnet som dip til grøntsager.
|
|
Opskriften er vist 8039 gange,
og udskrevet 138 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne