Luksusdressing til kartoffelsalat
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt : Red : |
|
|
Pil og hak løgene fint, kom dem i en fladbundet gryde sammen med vin og bouillon. Lad det koge ind til ca. det halve og lad det afkøle.
Pisk fløden stiv. Rør løgblandingen i, derefter ymer og purløg. Smag til med salt og peber.
|
|
Opskriften er vist 16234 gange,
og udskrevet 200 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Lene - 2007-06-01 12:29:47 hvilken antal kg kartofler, beregnes der mon ? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne