Hvalsoes pesto
Indsendt : |
|
|
Knus basilikum og hvidløg i en morter, eller en foodprocessor. Salt og pinjekerner knuses med. Osten røres i. Rør olien i lidt af gange. Tilsæt vand og peber. Tilsæt evt. lidt olie, for at få konsistensen som rørt smør. Lad pestoen hvile et par timer i køleskabet.
|
|
Opskriften er vist 12303 gange,
og udskrevet 140 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne