Amerikansk majsbudding
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Mælk Oprindelsesland : Amerika Indsendt : |
|
|
Lad mælken koge op og sænk derefter varmen. Hæld forsigtigt majsmelet i under omrøring og fortsæt med at røre til blandingen bliver tyk, ca 5 min.
Tag kasserollen fra varmen og lad den køle i 10 min. Tilsæt fedtstof, æg, sirup, ingefær og kanel og bland det godt. Smør en bageform med ledt fedtstof. Hæld blandingen i formen og bag den i ovnen ved 170º i ca 1 3/4 time. Mærk med en kødnål om buddingen er færdig. Tag buddingen ud, lad den køle noget, men servér den ret varm. Drys evt. lidt flormelis over. |
|
Opskriften er vist 19452 gange,
og udskrevet 214 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne