Dressing til rejecocktail
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Fløde Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Fløden letpiskes.
Det hele røres sammen og hældes over rejerne. |
|
Opskriften er vist 196500 gange,
og udskrevet 3115 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (52 stemmer) |
|
Kommentarer Pernille Gadeberg Zachariassen - 2016-02-09 19:57:27 Den bedste jeg nogensinde har prøvet at lave selv. Den holder jeg mig til fremover 👏 Annette - 2015-12-04 16:58:59 jeg laver den tit til Tunmuss og der er den fantastisk og så kommer jeg også cremefraiche i og så bliver den fantastisk Brian - 2014-12-31 19:10:45 Har lige lavet dressingen, og det er den bedste skalddyrsdressing. Jeg nogen sinde har smagt. Mega god.... :-) Linda - 2013-05-07 21:44:10 Jeg forstår det ikke.. Jeg har lige lavet denne dressing fordi vi skal bruge den til min søns konfirmation. Den smager mildest talt forfærdeligt. ØV.. Smed det hele ud og må finde en anden opskrift. anonym - 2013-04-01 15:24:13 Hvad er paprika edelsuss??? :/ anonym - 2012-12-29 06:53:32 Jeg har med succes brugt denne opskrift i de sidste to år og kan kun anbefale den :) tusind tak :) Og Louise har helt ret. lav den med 50 g. mayo og 50 g. creme fraiche så bliver den bare ekstra god! Jeg laver den også igen i år da det er den bedste dressing til rejecocktial jeg nogen sinde har prøvet :) Thumbs up! ;) buster - 2012-01-03 18:06:38 prøv med en lille smugle hvidvin så sparker det Renè - 2011-12-31 15:12:14 Super god dressing lavede den med kaviar, nam nam den er lækker. Thums up :) Louise - 2010-05-23 14:25:42 Den smager utrolig fed! Byt halvdelen af mayonaisen ud med creme fraiche! anja - 2008-12-31 20:25:17 super lækker og god dressing:) jonnas 07 - 2007-01-14 16:30:58 rigtig lækker man kan komme en smule kavir i det gør den mere lækker synes vi i familien Hanne - 2005-01-01 01:01:01 Jeg lavede den til min datters 18års fødselsdag, den passede perfekt. - Og smagte himmelsk |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne