Djævelsovs (Dip)
Indsendt : |
|
|
Forberedelse:
Bland citronsaft og fiskesovs
Hak korianderbladene, korianderrod og hvidløg meget fint. (jo finere jo bedre)
Hak chilierne meget fint (pas på øjnene!)
Tilberedning: Alle ingredienser blandes godt sammen Tips: Djævelsovs skal tilberedes umiddelbart før det skal bruges, da citronsaften vil trække klorofylen ud af korianderbladene. Dette vil betyde at den bliver kedeligt gul. Nahm djim talae skal fremstå frisk grøn. Prøv denne dip til f.eks. Stegte rejer med hvidløg og basilikum |
|
Opskriften er vist 13862 gange,
og udskrevet 164 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne