Chilipasta, Mexicansk
Hovedingrediens : Grøntsager - Chili Oprindelsesland : Mexico Indsendt : |
|
|
Peberfrugterne halveres, lægges i en ovn i 5-10 min til skindet bliver mørkt. Lad dem trække et kvarter, hvorefter skindet let kan trækkes af. Kom dem i en blender sammen med øvrige ingredienser. Kør på til det er en fin pasta
|
|
Opskriften er vist 22719 gange,
og udskrevet 258 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Tine - 2008-06-19 13:07:28 Hvor længe er holdbarheden hvis man opbevare pastaen på køl ? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne