Auberginecreme fra mellemøsten
Hovedingrediens : Grøntsager - Auberginer Oprindelsesland : Mellemøsten Indsendt : Red : |
|
|
Auberginen bages hurtigst i mikrobølgeovnen. Prik den, svøb den ind i køkkenrulle og giv den 4 min. på hver side ved fuld effekt.
I en alm. ovn skal auberginen blot lægges ind i ovnen og have ca. 1 time ved 200 grader. Den afkølede aubergine flækkes og kødet graves ud med en ske. Skallen kasseres. Blend kødet med citronsaft og tahin og smag til med knust hvidløg, salt og spidskommen. Cremen kan opbevares 3-4 dage i køleskabet. |
|
Opskriften er vist 32642 gange,
og udskrevet 458 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Anine - 2015-08-28 18:15:11 Alt ALT for meget Tahin! Jeg ville anbefale 25g |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne