Alexanderbudding
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Mælk Indsendt : Red : |
|
|
Hak fyldet og lad sukat, pomeransskal og rosiner trække med madeira 1 times tid.
Udblød husblasen i koldt vand. Bring mælken i kog. Del æggene og pisk æggeblommer og sukker tykt og skummende. Pisk lidt af den kogende mælk i æggene og hæld det derpå tilbage i gryden. V arm blandingen til kogepunktet, den må ikke koge Tag gryden fra varmen, knug husblasen fri for vand og smelt den direkte i den varme creme under omrøring. Lad cremen blive kold. Pisk fløde og æggehvider stift hver for sig. Bland det udblødte fyld og chokolade i cremen, når den begynder at tykne. Vend derefter forsigtigt først flødeskum og sidst de piskede æggehvider i cremen. Hæld buddingen i en skål eller portionsglas og stil den koldt for at stivne. Pynt ved serveringen med hakket pomeransskal, hakket sukat og smuttede, snittede mandler. |
|
Opskriften er vist 13816 gange,
og udskrevet 183 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne