Ahornbudding

Ahornbudding, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Kold DessertRet : Kold Dessert - Budding

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Mælk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 dl.ris
1 knsp.Muskatnød, friskrevet
2 æg, let sammenpiskede
0.25 tsk.salt
2 dl.ahornsirup
1 dl.rosiner
4 dl.sødmælk
Opskrift:
Kog risene i letsaltet vand til de er møre, og lad dem dryppe godt af. Pisk æggene godt sammen med ahornsiruppen. Rør mælk, muskatnød og salt i, og derefter ris og rosiner. Hæld buddingen over i et smurt, ovnfast fad og bag den ved 175° C til den er stivnet (60-70 minutter). Der er nok til 6-8 personer.





karakterer:
Opskriften er vist 13990 gange,
og udskrevet 169 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (14 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-03-13 16:45:01
Hvad kan man servere til? Er lidt fersk at se på..

  -   2007-12-12 21:37:56
Hvad slags ris skal det være, alm. ris eller grødris???