Ahornbudding
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Mælk Indsendt : Red : |
|
|
Kog risene i letsaltet vand til de er møre, og lad dem dryppe godt af. Pisk æggene godt sammen med ahornsiruppen. Rør mælk, muskatnød og salt i, og derefter ris og rosiner.
Hæld buddingen over i et smurt, ovnfast fad og bag den ved 175° C til den er stivnet (60-70 minutter). Der er nok til 6-8 personer.
|
|
Opskriften er vist 13990 gange,
og udskrevet 169 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (14 stemmer) |
|
Kommentarer Hausfrau - 2008-03-13 16:45:01 Hvad kan man servere til? Er lidt fersk at se på.. Roland - 2007-12-12 21:37:56 Hvad slags ris skal det være, alm. ris eller grødris??? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne