Tyrkisk Frugtkage
Hovedingrediens : Frugt - Fersken Oprindelsesland : Tyrkiet Indsendt af : MS Indsendt : Red : |
|
|
Et ildfast fad smøres med margarine og frugten kommes i.
Margarine og sukker røres sammen, æg og mæl tilsættes. Dernæst mel og bagepulver.
Dejen hældes over frugten og bages ved 175 grader C. alm. ovn.
Serveres lun med flødeskum eller creme fraiche. Tips: Den smager rigtig godt, synes jeg selv. |
|
Opskriften er vist 15322 gange,
og udskrevet 513 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (36 stemmer) |
|
Kommentarer Aisha - 2013-05-01 16:38:21 Hvor længe skal den bage? :) britt - 2011-06-21 21:42:21 Glimrende kage. Jeg brugte rester af friske ferskner og blommer, men rester af andre let syrlige frugter vil kunne bruges. sb - 2007-12-31 13:57:15 Uhhhm, jeg har aldrig smagt så noget lækkert (; jeg laver dem næsten hver uge. camilla - 2005-01-01 01:01:01 smager jo fantastisk:P duldul - 2005-01-01 01:01:01 behøves ikke fersken fra dåse |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne