Friskfanget ørred på grill
Hovedingrediens : LakseFisk - Ørred Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : Klaus Indsendt : Red : |
|
|
Rens ørreden, men behold hovedet. Tag en passende mængde agurkesalat, frisk citron saft, salt og peber og fyld dette i fisken. Pak den fyldte fisk ind i 2 lag staniol og læg den på en varm grill og vend den efter 10-12 min., alt efter størrelse, og giv den endnu 10-12 min. på den anden side. Tag fisken af og lad den hvile i 5 min.
Server med tilbehør efter smag. Årstidens grønt kan anbefales. Tips: Kan laves i ovnen, men grill er at foretrække. |
|
Opskriften er vist 29775 gange,
og udskrevet 824 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (36 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne