Friskfanget ørred på grill

Friskfanget ørred på grill, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter på grill

Hovedingrediens : LakseFisk - Ørred

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : Klaus

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 Friskfanget ørred a` ca. 800-1500g.
 Agurkesalat
 citron
 salt
 peber
 
Opskrift:
Rens ørreden, men behold hovedet. Tag en passende mængde agurkesalat, frisk citron saft, salt og peber og fyld dette i fisken. Pak den fyldte fisk ind i 2 lag staniol og læg den på en varm grill og vend den efter 10-12 min., alt efter størrelse, og giv den endnu 10-12 min. på den anden side. Tag fisken af og lad den hvile i 5 min.

Server med tilbehør efter smag. Årstidens grønt kan anbefales.

Tips:

Kan laves i ovnen, men grill er at foretrække.





karakterer:
Opskriften er vist 29814 gange,
og udskrevet 824 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (36 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu