Amokkas chokobiscotti
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Oprindelsesland : Italien Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Dorte Møller Indsendt : Red : |
|
|
kom mel. sukker. natron. salt. og mandler i en skål.
Pisk æg og blommen med appelsinskal og vaniljekorn.
rør det i mel blandingen
bland chokoladen i
ældes til 3 lange stænger som bages på bagepapir.
(ca. 5 cm tykke)
bages ved 160*C i 40 min
herefter skæres de skråt og bages i 5 min. ved 200*C
Tips: kagerne er meget håre men det skal de være de smager super til en god kop kaffe. |
|
Opskriften er vist 18990 gange,
og udskrevet 447 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne