Piri-piri kylling (grill)
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Indsendt : |
|
|
Kyllingen flækkes og gnides med salt.
Grilles på varm trækulsgrill 20 - 30 min, lad den hvile 5 -10 min. Chilisauce: Kom alle ingredienser i en gryde og bring det i kog, og lad det simre for lavt blus 5 min. Del de halve grillede kyllinger i mindre stykker og pensel dem med rigelig chilisauce Serveres med salat og bådkartofler |
|
Opskriften er vist 23895 gange,
og udskrevet 399 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (4 stemmer) |
|
Kommentarer kh.s-jensen - 2010-09-19 18:24:26 Har lige været et smut i Algarve Portugal. Her var Kylling piri piri, en af deres nationnal retter( som Torben nævnte). I ovenstående har man brugt whisky, i Portugal sagde de at man kunne bruge vodka. Smager rigtig godt! ;O) Torben - 2008-07-24 17:36:10 Chicken Piri Piri er fra Portugal. Smager KANON :-) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne