Nougat kager
Hovedingrediens : Diverse produkter - Nougat Indsendt af : Birgit Indsendt : Red : |
|
|
Flødes piskes til ret fast skum.
Nougaten smeltes i vandbad.
Tag lidt af det hvide flødeskum fra til pynt.
Bland forsigtigt lidt efter lidt den lettere afkølede smeltede nougat i det piskede skum.
Fyld blandingen i en sprøjtepose eller i en plastpose hvor du klipper hul i hjørnet. Lad det ligge medens du stikker små bunde ud af lagkabundene med et glas. Sprøjt herefter nougatmassen ud på de små (eller store bunde hvis du vil lave stor skærekage). Tips: Opskriften rækker til en hel lagkage (små bunde) Øverste lag skal være nougatblandingen og kanterne dækkes af med hvid flødeskum. Bliver bedre dagen efter sanlægningen! |
|
Opskriften er vist 28431 gange,
og udskrevet 268 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Brit - 2005-01-01 01:01:01 SKAL altid serveres på min fødselsdag |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne