Abrikosbudding
Hovedingrediens : Frugt - Abrikos Indsendt : Red : |
|
|
Læg abrikoserne i blød nogle timer til de bliver bløde, eller lad dem ligge natten over. Lad dem dryppe godt af, men gem 2 dl af iblødlægningsvandet og 4 abrikoser til sovsen. Hak øvrige abrikoser fint.
Pisk æg, sukker og fedtstof luftigt. Bland forsigtigt de hakkede abrikoser, vaniljesukkeret og hvedemelet i. Smør en souffléform, drys den med mel og hæld dejen i. Stil formen i vandbad, der når 2/3 op ad formens kant. Bag buddingen ved 200º i 1 1/4 time. Kør maizenamel, vand, honning og de gemte abrikoser i en blender. Varm sovsen i en kasserolle til den er blevet lidt tykkere. Servér buddingen og sovsen varm. |
|
Opskriften er vist 15126 gange,
og udskrevet 202 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne