Søtunge med sennep- og timiansauce og forårsløg
Hovedingrediens : FladFisk - Søtunge Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Laksefars:
Ingredienserne blendes. Søtungen udskæres i dobbeltfileter uden skind og ben. På det, der var skindsiden, smøres laksefarsen. Der lægges et lag blancheret spinatklemt fri for væde. Fisken rulles sammen fra halen til hovedet. Fiskerullerne dampes i hvidvin og vand i en sautepande under låg. Til saucen anvendes kogelagen, som tilsættes fiskefonden samt 2 hakkede skalotteløg. Koges ned til der resterer ½ dl. Herefter tilsættes piskefløden og koges yderligere ned. Saucen smages til med salt, peber og citronsaft. Monteres med 75 g smør og sigtes. Der tilsættes yderligere sennep og timian. Saucen blendes kort. Anretning: Fiskerullerne skæres i tre stykker, som anrettes på smørsauteret spinat på tallerkenen. Rundt om fisken anrettes stykker af smørdampede forårsløg. Saucen, der er blendet, hældes forsigtigt omkring fisken. Pyntes med en kvist dild. Tips: Variation: Retten kan laves med alle slags fladfisk. |
|
Opskriften er vist 36914 gange,
og udskrevet 530 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne