Canneloni med vegetarisk fyld
Oprindelsesland : Italien Indsendt af : Anders Indsendt : Red : |
|
|
Tomatsovs:
Hvidløg renses og snittes fint. Olien varmes i en gryde og de snittede hvidløg kommes i, varmes og vendes uden at de tager farve. Tomaterne kommes i sammen med sukker og det hele simrer ved svag varme i 15 minutter. Bechamelsovs: Smørret smeltes, melet piskes i. Mælken tilsættes lidt efter lidt, og der piskes grundigt hver gang. Det er vigtigt at sovsen ikke klumper. Sovsen simrer ved svag varme i 10 min. Smag til med hvid peber, salt og revet muskatnød. Cannelonni: Spinaten tøes op og drypper godt af i si eller dørslag. Gulerødder, hytteost og spinat blandes og smages til med krydderierne. Skær lasagnepladerne ud på 15x11cm. Ostefyldet lægges langs den bredeste kant på hver af pladerne i et jævnt lag med en spiseske, således at pladen kan rulles om fyldet. I et smurt ildfast fad lægges tomatsovsen i bunden, derefter lasagnerullerne med sammenføjningen i bunden, så bechamelsovsen ovenpå og drys med revet parmesanost. Bag retten midt i ovnen ved 200 grader i ca. 1/2 time. Server retten med et godt stykke grovbrød og en lækker salat til. Server en god italiensk rødvin til. Tips: Retten mætter meget. Den er god at servere hvis man får gæster der er vegetarer. |
|
Opskriften er vist 18572 gange,
og udskrevet 502 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne