Canneloni med vegetarisk fyld

Canneloni med vegetarisk fyld, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt af : Anders

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Tomatsovs:
3 ds.hakkede tomater
3 fedhvidløg
1 håndfuld bredbladet persille
3 tsk.sukker
 olivenolie
 salt
 peber
 
 Bechamelsovs:
25 g.Lurpaksmør
3 spsk.hvedemel
5 dl.mælk
 salt
 hvid peber
 Muskatnød, friskrevet
 
 Cannelonni:
1 pk.friske lasagneplader
500 g.frossen helbladet spinat
2-300 g.skrællet revet gulerod
400 g.hytteost
 muskatnød
 salt
 peber
 kanel
 revet PARMESANOST
 
Opskrift:
Tomatsovs:
Hvidløg renses og snittes fint. Olien varmes i en gryde og de snittede hvidløg kommes i, varmes og vendes uden at de tager farve. Tomaterne kommes i sammen med sukker og det hele simrer ved svag varme i 15 minutter.

Bechamelsovs:
Smørret smeltes, melet piskes i. Mælken tilsættes lidt efter lidt, og der piskes grundigt hver gang. Det er vigtigt at sovsen ikke klumper. Sovsen simrer ved svag varme i 10 min. Smag til med hvid peber, salt og revet muskatnød.

Cannelonni:
Spinaten tøes op og drypper godt af i si eller dørslag. Gulerødder, hytteost og spinat blandes og smages til med krydderierne. Skær lasagnepladerne ud på 15x11cm. Ostefyldet lægges langs den bredeste kant på hver af pladerne i et jævnt lag med en spiseske, således at pladen kan rulles om fyldet.

I et smurt ildfast fad lægges tomatsovsen i bunden, derefter lasagnerullerne med sammenføjningen i bunden, så bechamelsovsen ovenpå og drys med revet parmesanost. Bag retten midt i ovnen ved 200 grader i ca. 1/2 time.

Server retten med et godt stykke grovbrød og en lækker salat til. Server en god italiensk rødvin til.

Tips:

Retten mætter meget. Den er god at servere hvis man får gæster der er vegetarer.





karakterer:
Opskriften er vist 18572 gange,
og udskrevet 502 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu