Dræbersnegle
Indsendt : Red : |
|
|
Sneglene skylles grundigt i vand, skift vandet ud 5-6 gange.
Vin og urterester samt peber og laurbær koges op. Når bouillonen spilkoger tilsættes sneglene og pocheres møre under låg i godt en time. Afkøles i lagen. Sneglene tages op og skæres over på langs. Indmaden fjernes med spidsen af en lille kniv. Det rene kød hakkes groft og krydderes med salt og peber. Tomaterne hakkes groft ligeledes persillen. Smør smeltes til lysebrunt, sneglene ristes let, der tilsættes persille og tomat samt hvidløg. Ristes et minut. Fordeles på brødet, der er risten, og friskhøvlet parmesanost drysses over med rund hånd. Kan eventuelt gratineres under grillen eller med en lille hånd primus (kan købes i byggemarkeder). Serveres og skylles ned med store mængder god, tør, kølig hvidvin/rose eller ung, let afkølet rødvin, eller ret enkelt en iskold øl Tips: ADVARSEL: Alle nøgne snegles slim indeholder bakterier, og det kan derfor ikke anbefales at spise (ukogte) dræbersnegle! |
|
Opskriften er vist 37355 gange,
og udskrevet 294 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.7 (41 stemmer) |
|
Kommentarer a.madsen - 2016-07-29 10:58:02 Skal sneglene dræbes før kogningen, og hvorledes gøres det. Ove C - 2014-07-15 17:40:32 Har du smagt det? tinetumling - 2012-04-06 18:57:57 Det kan anbefales, at man først lader de levende snegle gå et halvt døgns tid i en kasse med bund af ståltrådsnet,med et lag krydderurter (eller bare forskellige blade) på bunden. Så vil sneglene æde krydderurterne / bladene, og de sandkorn, der som oftest er i snegles tarm, vil være skidt ud, før man koger sneglene. Man slipper for sandkorn i den færdige ret, og krydderurterne bidrager til smagen. Desuden giver denne metode ingen smerte for sneglen, som metoden med rulning i salt måske (?) gør. niels - 2008-03-23 11:20:49 slimen frjernes bedst ved at trille sneglene i salt med 15 min. mellemrum . Kan også krydres med dill og gives en smule sennep. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne