Søtunge med rejer
Hovedingrediens : FladFisk - Søtunge Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Drys lidt salt og peber på søtungefileterne. Rul dem sammen fra halespidsen og med kød siden udad, og fæst rullerne evt. med tandstikker. Læg dem i et ovnfast fad hæld hvidvinen over og kryder med salt og peber, og dæk med folie.
Sæt fadet i ovnen i 20 minutter ved 200 grader C alm. ovn.
De rensede champignon (store kvartes) dryppes med citronsaft vend dem i resten af smørret over ganske svag varme. Hæld piskefløden ved, giv gryden et kort opkog og smag til med salt og peber. Tag fadet ud og hæld champignonflødesauce over fiskerullerne. Sæt fadet i ovnen i 8-10 minutter. Tag fadet ud og drys de afdryppede rejer over og pynt med dild. Serveres med flutes eller kuvertbrød. |
|
Opskriften er vist 64187 gange,
og udskrevet 2148 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (15 stemmer) |
|
Kommentarer Bente - 2016-10-10 12:41:05 Hvad menes der med resten at smørret, så vidt jeg kan læse har det ikke været brugt før i retten ? De grønne asparges hvornår lægges de på ? Håber også mine gæster kan lide retten Lisa - 2015-04-06 22:12:27 Super lækkert. Let at lave og masser af smag. Kan anbefale at tilføje de grønne asparges, da runder smagen fint af:-) Per - 2009-03-05 21:34:11 Søtungefileterne er lidt rødlige da de var fulde af rogn. KRISTINA - 2007-02-16 17:13:56 SUPER LÆKKER RET VI LAVEDE DEN SOM HOVEDRET MED KARTOFLER OG GULERØDDER TIL jetteogole - 2005-01-01 01:01:01 Meget lækker, jeg tilføjdede friske grønne aspars. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne