Syltede hele asier
Hovedingrediens : Grøntsager - Asier Indsendt : Red : |
|
|
Asierne skrælles og lægges 1 døgn i saltlagen.
Derpå drypper de af og lægges i eddikelagen i ca. 10 døgn og står koldt. Asierne tages op, og i hver asie laves et snit, så kernerne kan skrabes ud med en ske, og der dannes en lomme. Løg, peberrod (der er skrabet) og de øvrige ting til fyldet blandes godt og fordeles i asierne. Der bindes omkring hver asie med en bomuldssnor. Eddike og sukker koges op, og i denne lage koges 4 - 5 asier ad gangen. De skal koge op og tages op med en hulske, inden næste hold lægges i. Asierne lægges i krukker eller i store glas sammen med dildkroner. Lagen koges op og hældes kogende over asierne, og krukken bindes til. Asierne kan spises efter ca. 2 uger. Ved servering skæres asierne i skiver - de bliver sprøde og fine når de er lavet efter denne opskrift. Tips: Ved servering skæres asierne i skiver - de bliver sprøde og fine når de er lavet efter denne opskrift. |
|
Opskriften er vist 14152 gange,
og udskrevet 235 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne