Udsmidere
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Oprindelsesland : Holland Indsendt af : Maybritt Indsendt : |
|
|
Brun toastbrødene på den ene side i en spsk smør ved middel varme, og derefter på den anden side i endnu en spsk smør. Kom derefter lidt oliemargarine på panden og steg baconen. Tag dem af panden (lad fedtstoffet blive på panden)og slå alle tre æg ud ved siden af hinanden. steg dem til overfladen er fast. Læg baconen ovenpå hvert æg, krydr og afslut med at lægge ost over. Når osten er smeltet hældes "æggekagen" forsigtigt over toastbrødene, der er lagt i en trekant på en tallerken.
Spises med kniv og gaffel.
Eet smakelijk!!
Tips: ((Denne ret er et typisk hollandsk mellemmåltid, er dejligt nemt at lave og falder i selv børnenes smag. Til tider spises det også til morgen eller frokost og kan købes på flere restaurationer i landet.)) |
|
Opskriften er vist 16415 gange,
og udskrevet 243 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (12 stemmer) |
|
Kommentarer Maybritt - 2010-03-10 14:59:13 Ej hvor hyggeligt at der andre der nyder de hollandske retter :-) Og ja den er en skøn hurtigret. Eet smakelijk :-) christina - 2008-02-22 09:43:13 jeg savner flere hollandske retter. Stamppot endevie ex. klodomir - 2005-01-01 01:01:01 God opskrift. Jeg har savnet uitsmijters, det er en lækker ret. Jeg ville dog ikke bruge ordet "æggekage", det er jo egentlig spejlæg. Helle - 2005-01-01 01:01:01 lyder mums... det vil jeg prøve... tror dog at jeg bare vil rist brød i toaster uden fedtstof.... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne