Udsmidere

Udsmidere, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Æg - Hønseæg

Oprindelsesland : Holland

HollandIndsendt af : Maybritt

Indsendt :     

Ingredienser:
2-3 æg afhængig af størrelsen
0.5 spsk.oliemargarine
3 stykker toastbrød
2 spsk.smør
3 skiverbacon el. skinke
3 skiverost der er egnet til at smelte
 salt
 peber
 krydderier efter smag
 
Opskrift:
Brun toastbrødene på den ene side i en spsk smør ved middel varme, og derefter på den anden side i endnu en spsk smør. Kom derefter lidt oliemargarine på panden og steg baconen. Tag dem af panden (lad fedtstoffet blive på panden)og slå alle tre æg ud ved siden af hinanden. steg dem til overfladen er fast. Læg baconen ovenpå hvert æg, krydr og afslut med at lægge ost over. Når osten er smeltet hældes "æggekagen" forsigtigt over toastbrødene, der er lagt i en trekant på en tallerken. Spises med kniv og gaffel. Eet smakelijk!!

Tips:

((Denne ret er et typisk hollandsk mellemmåltid, er dejligt nemt at lave og falder i selv børnenes smag. Til tider spises det også til morgen eller frokost og kan købes på flere restaurationer i landet.))





karakterer:
Opskriften er vist 16505 gange,
og udskrevet 246 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (12 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-03-10 14:59:13
Ej hvor hyggeligt at der andre der nyder de hollandske retter :-) Og ja den er en skøn hurtigret. Eet smakelijk :-)

  -   2008-02-22 09:43:13
jeg savner flere hollandske retter. Stamppot endevie ex.

  -   2005-01-01 01:01:01
God opskrift. Jeg har savnet uitsmijters, det er en lækker ret. Jeg ville dog ikke bruge ordet "æggekage", det er jo egentlig spejlæg.

  -   2005-01-01 01:01:01
lyder mums... det vil jeg prøve... tror dog at jeg bare vil rist brød i toaster uden fedtstof....