Stikkelsbærtærte
Hovedingrediens : Bær - Stikkelsbær Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skyl og nip stikkelsbærrene. Kog en lage af vand og sukker og kom ingefær og bær i. Kog det i ca. 6 minutter.
Tag bærrene op med en hulske og læg dem i en tærteform. Kog lagen ind til den har en sirupsagtig konsistens. Hæld den over bærrene. Rør smør og sukker sammen, rør ægget i sammen med mel og mandelflager. Bred dejen over bærrene og bag den i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn i 20-25 minutter til overfladen er sprød og gylden. Spises med iskoldt flødeskum. |
|
Opskriften er vist 124010 gange,
og udskrevet 2492 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (27 stemmer) |
|
Kommentarer Ane Rise Thomsen - 2021-02-03 08:50:45 Virkelig lækker, nem at lave. Allan - 2011-02-25 22:10:54 Stikkelsbær kan med succe udskiftes med ribs Mette Jacobsen - 2008-08-21 16:16:20 erstat evt. mandelflagerne med hakkede mandler m/skal |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne