Røget sværdfisk i olivenoliedressing med rucola

Røget sværdfisk i olivenoliedressing med rucola, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : MakrelFisk - Røget sværdfisk

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :      Red :

Ingredienser:
12 tynde skiver røget sværdfisk
1 bundtrucolasalat
1 dl.jomfruolivenolie
1 lillecitron, saften deraf
2 tsk.hakket persille
1 tsk.hakkede kapers
2 spsk.afsaltede kapers
 salt
 
Opskrift:
Fordel fiskeskiverne på 4 tallerkner. Bland olie med citronsaft, persille og finthakkede kapers. Smag til med lidt salt. Stænk fiskene med dressingen. Arranger salatbladene rundt om og drys med kapers.





karakterer:
Opskriften er vist 12871 gange,
og udskrevet 173 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu