Røget sværdfisk i olivenoliedressing med rucola
Hovedingrediens : MakrelFisk - Røget sværdfisk Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Fordel fiskeskiverne på 4 tallerkner.
Bland olie med citronsaft, persille og finthakkede kapers. Smag til med lidt salt.
Stænk fiskene med dressingen.
Arranger salatbladene rundt om og drys med kapers.
|
|
Opskriften er vist 12917 gange,
og udskrevet 173 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne