Pain au chocolat (Chokolade croissanter)
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Oprindelsesland : Frankrig Kilde : Per K. Fryseegnet : Er fryseegnet uden glasur Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Se fremgangsmåde på wienerdej her:
Croissanter: Den færdige wienerbrødsdej rulles ud til en plade på 3-4 mm. ca. 40x60 cm. Dejen deles i 2 på langs så du har 2 stykker på 20x60. Disse stykker skæres i trekanter ca. 15 cm. brede. Der ligges hakket chokolade, eller perler som vi har brugt på den brede ende. Rulles som horn og lægges på bageplade beklædt med bagepapir og stilles til hævning i 1-2 timer. Bages ved 200 grader C. alm. ovn i 15-20 min. Afkøles og overtrækkes evt. med chokoladeglasur af flormelis, kogende vand og kakao eller drysses med chokoladekrymmel mens de er varme. |
|
Opskriften er vist 35667 gange,
og udskrevet 538 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (22 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne