Oste-flødekartofler
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt af : sabrina Indsendt : Red : |
|
|
skræl kartoflerne og skær dem i skiver. vend kartoflerne i salt og peber og læg dem i et smurt ildfast fad. Bland mornaysaucen og fløden og hæld det jævnt over kartoflerne. drys med revet muskat.
kartoflerne skal have 45-60 min i en 200 grader forvarmet ovn på midterste rille
Tips: til retten kan næsten alle former for kød bruges. nogle af kartoflerne kan udskiftes med gulerødder eller andre rodfrugter |
|
Opskriften er vist 20587 gange,
og udskrevet 335 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Donna - 2017-11-04 19:15:01 En rigtig god opskrift som bliver brugt flittigt her i huset :) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne