Pocheret brosme

Pocheret brosme, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : TorskeFisk - Brosme

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
1 kg.brosmefilet
1 dl.fiskefond (bouillonterning + vand)
1 dl.tør hvidvin
 salt
 peber
 
 Tilbehør:
1 dl.olivenolie
1 dl.hvidvinseddike
1 fedfinthakket hvidløg
0.5 salat, icebergsalat eller lignende
 
 Pynt:
50 g.grønlandske rejer
 dild
 
Opskrift:
Brosme:
Brosmefileten skæres i 4 stykker. Pocheres i fiskefond og hvidvin under låg ca. 5 minutter, trækker yderligere 10 minutter i kogelagen.

Salat:
Olivenolie, eddike, salt, peber og finthakket hvidløg piskes sammen.
Salaten skylles, afdryppes godt og strimles fint. Vendes i marinaden.

Anretning:
Brosmefileten anrettes med den marinerede salat. Pyntes med rejer og dild. Servér gerne med friskbagt flûtes til.





karakterer:
Opskriften er vist 14841 gange,
og udskrevet 307 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
virkelig god