Pocheret brosme
Hovedingrediens : TorskeFisk - Brosme Indsendt : |
|
|
Brosme:
Brosmefileten skæres i 4 stykker. Pocheres i fiskefond og hvidvin under låg ca. 5 minutter, trækker yderligere 10 minutter i kogelagen. Salat: Olivenolie, eddike, salt, peber og finthakket hvidløg piskes sammen. Salaten skylles, afdryppes godt og strimles fint. Vendes i marinaden. Anretning: Brosmefileten anrettes med den marinerede salat. Pyntes med rejer og dild. Servér gerne med friskbagt flûtes til. |
|
Opskriften er vist 14842 gange,
og udskrevet 307 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer tb - 2005-01-01 01:01:01 virkelig god |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne