Rødvins kylling
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt af : Kogedagny Indsendt : Red : |
|
|
Brun kyllingestykkerne og krydder efter smag. Tilsæt hakket hvidløg flåede tomater bouillon og rødvin. Lad det små koge i ca. 1-1 1/2 time.
Sovsen jævnes en lille smule og serveres med jasmin ris og flute.
|
|
Opskriften er vist 9132 gange,
og udskrevet 224 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne