Rødvins kylling

Rødvins kylling, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Kogedagny

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
4 kyllingebryst
 peber
 salt
 oregano
2 fedhvidløg
1 ds.hakket tomater
 klar bouillon
2 dl.rødvin
 jasmin ris
 flute
 
Opskrift:
Brun kyllingestykkerne og krydder efter smag. Tilsæt hakket hvidløg flåede tomater bouillon og rødvin. Lad det små koge i ca. 1-1 1/2 time. Sovsen jævnes en lille smule og serveres med jasmin ris og flute.





karakterer:
Opskriften er vist 9133 gange,
og udskrevet 224 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu