Hvid chokolademousse med jordbærpuré 03
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Indsendt : Red : |
|
|
Smelt chokoladen over vandbad.
Pisk helæg og æggeblomme sammen og vend det i chokoladen. Tilsæt Grand Marnier. Pisk fløden stiv. Vend lidt af flødeskummet i chokoladen inden resten vendes i. Hæld moussen i en skål og sæt den koldt et par timer. Smag til med sukker. Moussen anrettes i skiver med jordbærpuré. Pynt evt. med frisk jordbær og citronmelisse |
|
Opskriften er vist 16429 gange,
og udskrevet 263 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne