Limesauce til dampet fisk
Hovedingrediens : Citrusfrugt - Lime Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kom cremefraichen i en tykbundet gryde og varm den op.
Tilsæt persille og smag til med limesaft, salt og peber. Hæld evt. lidt af væden fra fisken i saucen. |
|
Opskriften er vist 29968 gange,
og udskrevet 492 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.7 (15 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne