Æblekompot med karry
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Indsendt : |
|
|
Vask æblerne og skær dem i tynde både. Kom smørret på panden og lad det bruse af. Tilsæt karryen og sauter æblebådene i karrysmørret. Når de er stegt et par minutter, hældes fløden over. Den koger med et øjeblik til den er tyknet. Smag til med salt og peber - færdig!
Kompotten er dejlig som tilbehør til f.eks. torsk eller fiskefrikadeller.
Tips: Passer man på vægten, kan kompotten udmærket laves uden piskefløde. Man kan evt. bruge kokosmælk i stedet. |
|
Opskriften er vist 7968 gange,
og udskrevet 152 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer sille - 2005-01-01 01:01:01 den er super lækker til fiskefrikadeller feks i en sandwich. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne