Æblekage fra Toscana
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Smelt smørret. Flæk vaniljestangen på langs og skrab kornene ud. Kom dem i smørret. Riv skallen af citronen og rør den i smørret. Bland sukker, mel og bagepulver. Pisk smørret med æg og Vinsanto. Rør melblandingen i.
Skræl æbler og skær kernehuset fra. Skær dem i tynde skiver. Rør forsigtigt æbler, rosiner og mandelflager i dejen. Dæk en tærteform på 27 cm med bagepapir i bunden. Bred æbledejen jævnt ud over papiret. |
|
Opskriften er vist 15549 gange,
og udskrevet 365 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Maria - 2005-01-01 01:01:01 Superlækker kage - man kan også bage den i en form med løs bund, hvis man smører den godt i kanterne, så kagen ikke går i stykker.. Måske købe fedtstof på "spray", da det er det nemmeste..:) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne