Æbletærte
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Indsendt : Red : |
|
|
Dejen æltes hurtigt sammen. Stilles koldt en time.
Rulles tyndt ud på et meldrysset bord. Beklæd en tærteform med 2/3 af dejen. Prik dejen med en gaffel. Fyld derefter 1 cm sødet æblegrød i tærteformen. Skær æbler i tynde både og læg dem som tagsten ovenpå æblegrøden. Drys med kanelsukker tilsat lidt stødt nellike. Rul resten af dejen ud og kom den ned i formen. Pensl med sammenpisket æg og drys med sukker. Bages i ca. 40 min. i ovnen ved 200 grader. Tips: Tærten kan også laves uden låg. |
|
Opskriften er vist 15943 gange,
og udskrevet 211 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne