Brød med æble, appelsin og pinjekerner
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Indsendt : |
|
|
Skyl æblet. Fjern stilk og kernehus. Riv æblet på den grove side af rivejernet. Bland yoghurten med det smeltede smør. Rør gæren deri. Tilsæt pinjekerner, grapefrugtsaft, revet æble, durummel, salt og det meste af hvedemelet. Ælt dejen blank og smidig. Lad dejen hæve lunt, tildækket i en skål i 1 times tid. Sæt ovnen på 200 grader. Tag dejen op. Ælt den igennem evt med lidt mere mel. Rids brødet. Pensl det derefter med æg. Bag brødet 40 min. i ovnen til det er gyldent og gennembagt.
|
|
Opskriften er vist 11512 gange,
og udskrevet 255 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne